2011 Stitching progress

Sunday, January 27, 2008

Túléltem a hetet - getting through a hard week

El sem hiszem hogy vége van. Lezárva, megcsinálva - 18 cég teljes éve átnézve, lezárva, és a nemzetközi szabályok szerint konszolidálva. Mindezt rohamléptekben, mert bár a végső határidő február 28, as külső könyvvizsgáló csak 21-31 között ért rá, és már így is fenyegetőzik, hogy késni fog a jelentése, mert csak 24-re lett meg a teljes, kiegészítő mellékletes anyag (ami azért vicces, mert tapasztalatom szerint ezt az anyagot kb 3 munkanap alatt le lehet könyvvizsgálni - mondjuk eddig is tudtuk, hogy szakmailag nincsenek a topon, csak mivel egy nemzetközi lánchoz tartoznak, bármelyik európai tőzsdén ismerik a nevüket, és most ez a lényeg) - egész héten legalább este 8ig dolgoztunk, csütörtökön a finisben 11ig, ki is dőltem, tegnap óta lázas vagyok. de: KÉSZ!!! Jövő héttől visszajön a 4x4 órás munkarendem, és végre megint lesz időm tornázni, meg hímezni.
De azért egy készet tudok mutatni: kész lett gyerkőcök freestyle RRje. Kicsit küzdöttem vele, mert a minta nem volt a legjobb, de azért elég jó lett.
És végre készrevarrtam az ollóőrt is, hétfőn indulhat Amerikába. (arról majd csak érkezés után lesz kép). I managed to survive the week - the year-end closing came early this year. But it is done, and all (18) companies are fully audited, and consolidated - but to get it done, we hade to work 10-14 hours a day for the whole week. I got really, really tired - I also have fever, and I cannot decide whether it is the flu or just the stress. But from next week, I can get back to my 4 X 4 hours work a week routine, which will allow me to get back to the gym and my stitching! Which makes me quite happy, as my stitching mojo came back at last.
I did find the time however to finish on one of the RRs that are waiting for me, and also to finish up the fob for the HOE exchange - it will be in the mail on Monday!

1 comment:

Judilla said...

Jól belefáradhattál a sok munkába, de most jöhet a megérdemelt pihi, sok-sok hímzéssel.:)
Jók lettek a ciccek:))